In 3 stappen aan de slag

Waarmee wij u kunnen helpen

Kobussen & Partners Begeleiding Thuis kan worden ingezet als de hulpvraag complex is. Wij komen dan gedurende enkele maanden een of twee keer per week bij u thuis voor begeleiding en coaching.


Persoonlijke hulp in 3 stappen

1

Stap 1

Neem contact met ons op

Bel ons gerust op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor Begeleiding Thuis. Ons telefoonnummer is (073) 522 05 03.

Wilt u meer informatie maar bent u niet in de gelegenheid te bellen? Of vindt u het moeilijk om daarover uit uzelf in gesprek te gaan? Stuurt u ons dan een e-mailtje met uw vraag en uw naam. Wij nemen dan contact met u op. Ons e-mailadres is: info@kp-begeleiding.nl

Stap 2

Omschrijf de problemen

Wij kunnen u sneller helpen indien u uw problemen beschrijft. Uw hulpvraag wordt dan direct door onze begeleiders bekeken. Zij kunnen u dan binnen enkele dagen antwoorden of contact met u opnemen indien er nog enige toelichting nodig is. U kunt er zeker van zijn dat wij uw correspondentie vertrouwelijk behandelen.

Kunt u gebruik maken van het internet? Schrijft u ons dan een e-mail met de problemen waarmee u geholpen wilt worden. U kunt ons ook een briefje sturen, per post of per fax. Onderaan deze pagina ziet u ons e-mailadres en het faxnummer. Ons postadres is: Spoorstraat 2-4, 5241 EG Rosmalen.

2
3

Stap 3

Nadat wij uw hulpvraag ontvangen hebben

Als wij uw e-mail of brief ontvangen hebben, nemen wij binnen enkele dagen contact met u op. Wij bespreken dan met u de mogelijkheden.

Heeft u een pgb (persoongebonden budget)? Heeft u langer dan drie maanden hulp nodig? En woont u in Nederland? Dan kunt u een pgb aanvragen, als u dat nog niet heeft. Als u een pgb heeft, dan kunt u gebruik maken van onze Thuis Begeleiding. De kosten zijn afhankelijk van uw hulpvraag, de gevraagde deskundigheid en de werktijden. Wij geven u een begrijpelijk overzicht van de kosten die u kunt verwachten. Als u daarmee akkoord bent, sluiten wij een contract met u af. Alle belangrijke afspraken staan daarin. Daarna gaan we aan de slag.


Neem contact met ons op