Waarom Begeleiding Thuis

Hoe wij werken

Wij komen u of uw kind thuis persoonlijk helpen.

Wij begeleiden mensen met een licht verstandelijke beperking, zowel volwassenen als kinderen. Daarbij gaat het om individuele begeleiding of gezinscoaching.

De zorg van onze begeleiders is ambulant. Dat betekent dat u niet naar ons hoeft te komen. Onze ambulante begeleiders komen bij u thuis. Wij gaan op een praktische wijze met u of uw kind aan de slag.

  • ADHD-ers die moeite hebben om hun werkzaamheden te structureren
  • Mensen met asperger die hulp nodig hebben
  • Voor ouderen met geheugenproblemen
  • Als u hulp zoekt voor een familielid met psychische problemen

Daarom Begeleiding Thuis

Kobussen & Partners Begeleiding Thuis is ervaren. Onze zorginstelling bestaat al meer dan 25 jaar. En: onze begeleiders zijn uitsluitend gekwalificeerde mensen.

Onze thuiszorg is ingebed in de expertise van Kobussen & Partners Psychologen. De ambulante begeleiders staan onder supervisie van een psycholoog die overzicht houdt over het zorgtraject. De psycholoog waarborgt de professionele begeleiding.

Ik had het gevoel dat ik het overzicht kwijt was. Maar ook ga ik niet graag met mijn problemen naar vrienden of familie. Ik ben nu eenmaal niet zo’n goede planner, omdat ik vaak niet weet waar ik moet beginnen. Mijn begeleider heeft me geleerd hoe ik dat aan kan pakken. Nu weet ik zelf weer hoe het moet. En ik weet dat ik altijd terug kan vallen op mijn begeleider als dat ik dat nodig vind.

U wilt gebruik maken van onze begeleiding

Heeft u een pgb (persoonsgebonden budget) voor ondersteunende of activerende begeleiding? Dan kunt u gebruik maken van Kobussen & Partners Thuis Begeleiding.

Hebt u langer dan drie maanden zorg of begeleiding nodig? En woont u in Nederland? Dan kunt u een pgb aanvragen. Als u een pgb hebt, dan kunt u gebruik maken van onze Thuis Begeleiding. De kosten zijn afhankelijk van uw hulpvraag, de gevraagde deskundigheid en de werktijden. Wij geven u een helder en begrijpelijk overzicht van de kosten die u kunt verwachten. Als u daarmee akkoord bent, sluiten wij een contract met u af. Alle belangrijke afspraken staan daarin.

Neem contact met ons op